מפגש | בשנים האחרונות הולכת ומיטשטשת ההפרדה בין תעשיות האוכל והיין משני צידי הקו הירוק. כיצד מבטא האוכל…
מפגש | לקטות, זני מורשת ואוכל אורגני החזרה אל האוכל הטבעי, האורגני או ה״בלדי״ היא מגמה גלובלית הקשורה…
מפגש | בישראל של המאה העשרים ואחת הבישול העילי הוא עדיין טריטוריה גברית ויהודית במידה רבה. דיבור וכתיבה…
מפגש | מושג הטֵרוּאר, או ״טעם המקום״, מתייחס באופן מסורתי לאזורים כפריים, המשתלבים בשיח הקולינרי על אזוריות (מטבח…
מפגש | עד כה לא התקיים דיון פתוח וביקורתי בסוגיות הפוליטיות העומדות בבסיס השדה הקולינרי בארץ. אנו יוצאים…
מפגש | בין מפתול לפתיתים עובר שדה מוקשים. האם קיים מטבח ישראלי או שהוא בגדר גנֵבת דעת? היכן…
קראתי את תנאי השימוש באתר ואני מסכים/ה להם
All rights reserved to Van Leer © | Powered by Netreach | Design by LotteDesign