על סיר הבשר – מטבח ישראלי ופלסטיני בחו״ל, 30.06.20
מפגש שני בסדרת מפגשים על אוכל ופוליטיקה: "שמים הכל על השולחן - מטבח ישראלי ופלסטיני על קרש החיתוך"
בשנים האחרונות המטבח המזרח-תיכוני, הפלסטיני והישראלי זוכים לפריחה בלונדון, בניו יורק, בפריז ובברלין. מה סוד ההצלחה שלהם וכיצד אפשר לאפיין את התופעה? כיצד משתלב המטבח ה״מהגר״ בתרבות הקולינרית המקומית, ומה קורה לפוליטיקה של האוכל הלבנטיני בארצות נֵכר?
מנחים:
פרופ׳ דניאל מונטרסקו - האוניברסיטה המרכז אירופית, בודפשט
ד"ר רונלד רנטה - אוניברסיטת קינגסטון, לונדון
בהשתתפות:
רים קסיס - מחברת הספר "הצלחת הפלסטינית", ירושלים ופילדלפיה
יותם אוטולנגי - מחבר, שף ומסעדן, "אוטולנגי", לונדון
גל בן משה - שף ובעלים של "פריזם", ברלין
קלאודיה רודן - מחברת ספרי בישול ואנתרופולוגית חברתית, לונדון