בין טרואר לטריטוריה – יין, אוכל וגבולות, 18.08.20
מפגש שישי בסדרת מפגשים על אוכל ופוליטיקה: "שמים הכל על השולחן - מטבח ישראלי ופלסטיני על קרש החיתוך"
בשנים האחרונות הולכת ומיטשטשת ההפרדה בין תעשיות האוכל והיין משני צידי הקו הירוק. כיצד מבטא האוכל את המתח בין הטרואר כמרחב איכות לבין הטריטוריה כמרחב פוליטי? כיצד משפיעה תנועת החרם על תעשיית היין? על הטרואר בין גסטרו-פוליטיקה לגסטרו-דיפלומטיה.
מנחים:
פרופ׳ דניאל מונטרסקו - האוניברסיטה המרכז אירופית, בודפשט
גל בן משה - שף ובעלים - מסעדת פריזם, ברלין
בהשתתפות:
פרופ׳ ניר אביאלי - אוניברסיטת בן-גוריון בנגב
ניעמה אשקר - בעלים ויינן, יקב אשקר, כפר יאסיף
סארי ח׳ורי - בעלים ויינן, יקב פילוקליה, בית לחם
עידן בר-אולפן - משפטן, מחבר הספר "הגנה איזורית"